Alaplı OSB’nin İhalesi Ağustos’ta yapılacak

Alaplı OSB’nin İhalesi Ağustos’ta yapılacak

Alaplı OSB’nin İhalesi Ağustos’ta yapılacak

Alaplı OSB’nin İhalesi Ağustos’ta yapılacak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından protokol ve üyelere yönelik geleneksel iftar yemeği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu iftar programına 500’ün üzerinde davetli katıldı.

Alaplı Yılmazlar Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar öncesinde Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, yönetimi ile birlikte davetlileri girişte karşıladı. Akşam ezanı ile birlikte açılan iftarın ardından dua edildi.

İftar programında konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Ramazan ayının yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin bol olduğu bir ay olduğunu, bu ayda mala değil, insana verilen değer anlayışıyla içinde erdemli, özverili paylaşımlarla gelecek nesillere örnek olunması gerektiğinin altını çizdi.
Ülkede huzur, güven ve istikrarın öncelikleri olduğunu belirten Ocak, “Milletimizin birlik, beraberlik, kardeşliği ve geleceğine kasteden terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güven ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar, karşısında milletimizi tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir. Terörü lanetliyor, terör saldırılarında şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza, Gazilerimize şükranlarımızı arz ediyor, acil şifalar diliyorum” dedi.

İHALESİ AĞUSTOS’TA

Alaplı OSB’nin ihalesinin Ağustos ayında yapılacağını ve 2017 Ocak ayı itibariyle de alt yapı çalışmalarına başlanacağını kaydeden Ocak, “Alaplı TSO olarak ilçemizin kalkınması, büyümesi adına önceliklerimizden bir tanesi de Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’dir (OSB). Bizim için çok önemli olan bu yatırım inşallah Ağustos ayı içinde alt yapı ihalesi yapılacak ve 2017 Ocak itibarıyla da alt yapı çalışmaları başlayacaktır. Şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.Çay boyundaki ıslah organize sanayi bölgelerimizdeki çalışmalarımız da devam ediyor. Oradaki sorunlarımızı da inşallah bölge milletvekillerimiz Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar ile birlikte aşacağımıza inanıyorum. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı da Odam ve Meclisim adına şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz adına da değerli çalışmalar yapan, vizyonunu değiştiren Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’e de çok teşekkür ediyorum. Alaplı OSB’de bizden desetğini esirgemeyen değerli Kaymakamımız Sayın Altuğ Çağlar’a şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

İftar programına Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gümeli belediye Başkanı Ahmet saydam, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, bazı Ereğli ve Alaplı Belediye Meclis ile İl Genel üyeleri, AK Parti Alaplı İlçe başkanı Mustafa Yavuz, yönetim kurulu üyeleri,CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, yönetim kurulu üyeleri, MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Gençlik Derneği Alaplı Şube Başkanı Rıdvan Türkoğlu, Alaplı TSO Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri Selçuk İnceoğlu, Mehmet Çivici, eski Alaplı TSO Meclis Başkanları, eski Alaplı belediye başkan yardımcıları,Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, bazı daire müdürleri, dernek başkanları ile oda üyeleri ve aileleri katıldı.


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER