AK PARTİ ALAPLI´DA SEÇİM BÜROSU AÇTI

AK PARTİ ALAPLI´DA SEÇİM BÜROSU AÇTI
gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı ve AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Dr. Nevzat Çimenoğlu, seçim merkez bürosunun açılışını TBMM Eski Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın katımlı ile görkemli bir tören ile gerçekleştirdi.
AK Parti’nin 30 Mart yerel seçimler öncesinde adeta gövde gösterisi yaptığı açılışta halkın coşkusu görülmeye değerdi.
Hükümet Caddesindeki alanı dolduran partililer, ellerinde bayrak ve flamalar ile Çimenoğlu’na desteğini ortaya koyarken,  “Dik dur eğilme Alaplı seninle. Büyük Başkan sen bizim” her şeyimizsin” sloganları attılar.

Kürsüye eşi Dilek Çimenoğlu ile birlikte çıkan Çimenoğlu, yaptığı konuşmasında, “Terminali yıktık, yenisini yaptık. Belediye dükkanlarını yıktık, yenisini yaptık. Birahaneleri pavyonu yıktık. Sahili düzenledik, daha da düzenleyeceğiz. Derin deşarj sistemini hayata geçirdik. Biz Alaplı’ya karşılıksız sevdik.  Dönemimiz süresince sizlere karşı hep dürüst olduk, şeffaf olduk.  Bu anlayışımızdan kesinlikle taviz vermedik.  Harcanan her kuruşun hesabını verebilir olduk. Kapımızı kimseye kapatmadık, herkesin istek ve şikayetlerine açık olduk. Tüm imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak, sizlere hizmet edebilmenin gayreti içinde olduk.” diye konuştu.

Yerel seçimlerin en dikkat çeken yeri olan Alaplı İlçesi’nde dün AK Parti seçim bürosu açılışı yapıldı.

TBMM Eski Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın katımlı ile yapılan açılışta Ak Parti Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,  “Yüz akı bir 5 yılı geride bıraktık. Terminali yıktık yenisini yaptık,  belediye dükkanlarını yıktık, yenisini yaptık. Birahaneleri, pavyonları yıktık” diyerek Alaplı’daki seçmenlerden oy istedi.

Ak Parti’nin Alaplı’daki seçim bürosunun açılışı için dün öğle saatlerinde Alaplı’ya gelen TBMM eski Başkanı Köksal Toptan miting alanında toplanan partilerce coşkuyla karşılandı.  Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan, Özcan Ulupınar, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Eski İl Başkanı Celil Uzun,AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz,AK  Parti Alaplı Eski İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ,Belde Başkan adayları ve  çok sayıda vatandaşın  katıldığı seçim bürosu açılışında kürsüye eşi Dilek Çimenoğlu ile çıkan AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu burada yaptığı konuşmada birlikte görev yapacağı belediye meclisinde yer alan isimleri tek tek  tanıtarak, alanı dolduran partilerden destek istedi.

Alaplı’da son 5 yılın yüz akı olduğunu anlatan Çimenoğlu,  hizmete giren terminal binasının eskinin yıkılarak yapıldığı söyledi.  

SÖZLERİMİZİ TUTTUK

Çimenoğlu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Terminali yıktık, yenisini yaptık. Belediye dükkanlarını yıktık, yenisini yaptık. Birahaneleri pavyonu yıktık. Sahili düzenledik, daha da düzenleyeceğiz. Önemli konuşmacılarımız var. Çok fazla vaktinizi almak istemiyorum.  Biz Alaplı’ya karşılıksız sevdik.  Dönemimiz süresince sizlere karşı hep dürüst olduk, şeffaf olduk.  Bu anlayışımızdan kesinlikle taviz vermedik.  Harcanan her kuruşun hesabını verebilir olduk. Kapımızı kimseye kapatmadık, herkesin istek ve şikayetlerine açık olduk. Tüm imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak, sizlere hizmet edebilmenin gayreti içinde olduk. Dönemimiz boyunca geçici olmayan, kalıcı kalıcı çalışmalarla kaynaklarımızı yerinde ve akılcı kullanmaya özen gösterdik.

TEKRAR GÖREVE TALİBİZ

Bugün devam eden hizmetlerimizi sonuçlandırmak, bu hizmetlere yenilerini eklemek amacıyla tekrar göreve talibiz. Bize olan güven ve desteğinizin süreceğine inanıyorum.  Yine söz verdiğimiz tüm yatırımları gerçekleştireceğiz. 30 Mart’ta yapılacak seçimin, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor.”

ALAPLI BİZE HEP SAHİP ÇIKTI

Ercan Candan ise, ne zaman Alaplı’ya gelsek Alaplı bize hep sahip çıktığını belirterek, “Alaplı’ya zaman geldiysem Alaplı bizim elimden tuttu ne zaman geldiyse bize karşı hep yüzleri güldü. Hakikaten güneş her zaman Alaplı’da doğuyor.2011 senesinde bize çok gülcü destek verdiniz. Bu kez bir daha gülcü bir destek istiyoruz sizden buna Türkiye’nin ihtiyacı var. Buna Alaplı’nı ihtiyacı var Zonguldak’ın ihtiyacı var. Sizler bunu başaracaksınız. Bizde bu millete efendi olmaya değil hizmet etmeye geldik. Bun için uğraşıyoruz garip guruba için uğraşıyoruz. Fakir fukara için uğraşıyoruz. Bunun için başbakan çırpınıyor her tarafta bunun için dünyanın birçok ülkesini karşısına alıyor. Bunu için birçok gizli servisler Türkiye’de cirit atıyor. Bu milleti bölmeye çalışıyor bu milletin arasına nifak sokmaya çalışıyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Nevzat Başkanımız burada sonuç görülüyor şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

BU GÖRÜNTÜ MONTAJ DEĞİL

Özcan Ulupınar ise, “Burada Doktor Belediye Başkanımız, Ereğli Doktor Belediye Başkanı adayımız, Ereğli’de bir de Profesör Milletvekilimiz inşallah burada hiç sıkıntı kalmayacak. Bu soğukta bu kalabalığa bakıyorum montaj mı diye değil bu tarafa bakıyorum dublaj mı hayır capcanlı hemşerilerimiz herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu seçimler geleceğimiz için çok önemli sandıklara sahip çıkmamız lazım kapı, kapı ev, ev dolaşmamız lazım bunu hep birlikte başaracağız.” diye konuştu.

KURDELAYI TOPTAN KESTİ

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu kurdelesini Toptan ve beraberindekiler keserek hizmete soktu.

Açılışın ardından Hükümet Caddesinde yürüyen Toptan ve beraberindekiler Alaplı Belediyesine giderek burada bir süre kaldı.

Toptan’ın yaklaşık 2 saat kaldığı Alaplı’da coşku görülmeye değerdi.

   

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER