BELEDİYE GOL ŞOV YAPTI

BELEDİYE GOL ŞOV YAPTI

gundemeregli.com-Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kdz Ereğli Belediyespor ile , ÇATES Işıkspor ile karşı karşıya geldi.

Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 15.00’te başlayan, ilk yarısı da 1-0 belediye spor’un üstünlüğü ,ile biterken 43.dakikada Oğuz Yalçın, 65.dakikada Osman Yazgan, 71.dakikada Cihat Öztürk ve 74.dakikada Önder Karakaş’ın attığı gollerle 4-0 kazandı.

Kdz Ereğli Belediyespor saha kalede Kader Boz, savunmada Osman Karadeniz, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, Barış Bayar; orta sahada İbrahim Çelik, Serkan Kurt, Önder Karakaş, Oğuz Yalçın; ileride de Osman Yazgan ve Gökhan Çolak on biri ile çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Uğur Yalçın, Burak Çetinkaya ve Olkan Sarı da forma giydi.

Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan Kdz Ereğli Belediyespor Erkek Futbol A Takımı Teknik Sorumlusu İsmail Yalçın şunları söyledi.

“Maça baskılı başladık. Golü daha erken bulabilirdik. Bu pozisyonlarda, son vuruşlarda şansımız yoktu. İlk yarıyı 43.dakikada bulduğumuz golle 1-0 önde kapatınca ikinci yarıya da skorun verdiği rahatlık ve moralle girdik. Bu 45 dakikada da golleri ard arda bulduk. Maçın genelinde rakibimize fazla pozisyon şansı vermedik; hatta ÇATES takımı ikinci yarıda kalemize dahi gelemedi. Maç boyunca iyi bir mücadele sergilediğimizi söyleyebilirim. ÇATES Işıkspor takımı da sahada elinden geldiği kadar direnç gösterdi. Kendilerine bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Sezona iyi başlarsanız devamı da iyi gelir. Bu düşüncemizi futbolcularımıza da sürekli aşılmaya çalıştık. Neticede lige 4 gollü ve iyi bir başlangıç yaptık. Önümüzdeki hafta da Çaycuma deplasmanında iyi futbolumuzu sürdürüp galip gelmek ve ligin ilk haftalarında iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Ligin ilk maçında önemli bir galibiyet alan ve iyi mücadele gösteren futbolcularımı kutluyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER