DESTEK İSTEDİ

DESTEK İSTEDİ
gundemeregli.com- Kdz. Ereğli U-19 2. Amatör kümede mücadele eden Gümelispor altyapı antrenörü Murat Korkmaz taraftarları şampiyonluk maçına davet etti.
Kdz. Ereğli U-19 2. Amatör kümede mücadele eden Gümelispor altyapı antrenörü Murat Korkmaz Alaplı Belediyespor ile oynayacakları şampiyonluk maçı öncesinde taraftarlara destek çağrısında bulundu.
Takım olarak finale kalarak başarılarını ortaya koyduklarını belirten Korkmaz, “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Futbol kardeşliktir. Futbol emek ister. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Herkes biliyor ki biz bugün finale kalarak başarımızı ortaya koyduk. 1997 doğumlu oyuncularımın ağırlıklı olduğu takımla 1994 doğumlu oyunculara karşı oynuyoruz. Ayrıca 3 aylık futbol eğitimi ile sahada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. U-16 Liginde ise Ereğli 3üncüsü olduk. Biz bu işte başarılı olduğumuzu kanıtlamış sayılırız. Oynayacağımız final maçı ile ilgili olarak duymak istemediğimiz söylemler kulağımıza geliyor. Ben ve oyuncularım asla futbolda ahlak dışına çıkacak hiç bir tutum içerisinde olmayacaktır. Zaten bunu yapacak ahlakada sahip değiller. Ben oyuncularıma kefilim. Yenildiğimizde tebrik etmesini biliriz. Amacımız sahaya çıkıp taraftarımıza iyi bir futbol izlettirmek ve şampiyon olmaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun. İyi olan kazansın. Bu sebeple tüm Gümelispor taraftarlarını ve camiasını oynayacağımız karşılaşmada bizlere destek olamaya davet ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2013, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER