KASIMLI BÖLGE ŞAMPİYONLUĞUNA ADAY

KASIMLI BÖLGE ŞAMPİYONLUĞUNA ADAY
Zonguldak´ta yapılan kros müsabakalarında dereceye giren Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu kros takımları 17 Şubat 2012 tarihinde Balıkesir ve Sivas´ta yapılacak olan bölge şampiyonasında iyi bir derece hedefliyor.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının yapmış olduğu protokol gereği okul sporları kapsamında Zonguldak ´ta yapılan kros müsabakalarında dereceye giren Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu, küçük kızlar, küçük erkekler ve yıldız kızlar kros takımları ili temsil etmek amacıyla 17.02. 2012 tarihinde Balıkesir ve Sivas´ta yapılacak olan kros yarışmaları bölge birinciliğine katılmak üzere Sivas ve Balıkesir´e gidecek. Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, Zonguldak´ta yapılan kros müsabakalarında dereceye giren Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu´nun küçük kızlar ve küçük erkekler kros takımlarının Türkiye şampiyonasın ön ayağı olan bölge yarışlarına katılmak üzere 16 Şubat 2012 tarihinde Balıkesir´e 13 kişilik bir kafileyle, Yıldız Kızlar Kros takımının ise, 7 kişilik bir kafileyle Sivas´a gideceğini söyledi. Balıkesir ve Sivas´ta yapılacak olan kros müsabakalına katılacak olan takımlardan ilk 3´e girenler Türkiye Şampiyonasına katılacağını belirten Yılmaz, Türkiye şampiyonasında dereceye giren takımlar ise 25-30 Mart 2012 tarihinde Malta´da yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkeyi temsil etme hakkını elde edeceğini belirtti.
Yılmaz, ayrıca son beş yıldır kros müsabakalarında Zonguldak ve Alaplı´yı kros müsabakalarında en iyi şekilde temsil eden Kasımlı İlköğretim Okulu sporcularına çalıştırıcılarına ve idarecilerine başarılar dilediklerini söyledi
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2012, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER