Cilt çatlaklarını önlemekte en çok önerilen ürün Lierac Phytolastil

Hamilelikte ve kilo değişimi ile oluşan cilt çatlaklarını önleyen ürünler arasında en hem doktor hem de eczacılar tarafından en çok önerilen ürün Lierac Phytolastil Jel, kullanan hamilelerin %95´inde çatlak oluşumunu önlemeyi başarıyor.

Cilt çatlaklarını önlemekte en çok önerilen ürün Lierac Phytolastil

Lierac Phytolastil Hamilelik çatlaklarına son

Lierac Phytolastil Jel, bir Fransız güzellik devi olan AlesGroup bünyesindeki Lierac firmasının en önemli güzellik ürünü olarak tümdünyada bilinen bir şöhrete sahip. Hamilelik döneminde neredeyse tüm kadınların karın bölgesinde oluşan çatlaklarıönlemek için üretilen bu bitkisel içerikli jel , phyto yani bitki ve elastil,yani elastik , esnek kelimelerinin birleşiminden ismini almış.  Hamilelik çatlakları ve gelişme çağındaoluşan çatlakları Lierac Phytolastil jel kullanarak önlemek ve oluşumşamasındaki çatlakları yok etmek elinizde.

Hamilelik ve kilo değişimleri cildimiz üzerinde aşırı birgerilime sebep olur. Cildimiz bu gerilim karşısında  bütünlüğünü koruyabilmek için , elastin vekollajen üretimini arttırır. Yırtılmak üzere olan bölgelere hızla hücreleryığılmaya başlar.  Hızla yığılan hücrelergerilim noktalarında pembemsi  , kırmızıçizgiler şeklinde görülür. Zaman içerisinde çatlakların izleri beyazlar vebelirginleşir.   Hamileliğin 3. Ayından itibarençatlak önleyici  Lierac  Phytolastil  jel kullanan kimselerde ise çatlak oluşumu %95oranında önlenebilir.

Lierac Phytolastil Jel formülünde  bitkisel özler yeralır. Bunlar At Kuyruğu bitkisi, Sarmaşık özü , Al kamelya ekstresi gibi etkinve güvenilir, sağlıklı bitkilerdir.

Ergenlik dönemindeki kızlarımız ve ani kilo değişimine maruzkalan yetişkinlerde de sıkça rastlanan cilt çatlakları Phytolastil jelkullanılarak önlenebilir ve görünümleri giderilebilir. 

eczanelerde veseçkin yapan internet sitelerinde bulunabilmekte.Perakande satış fiyatı 79 TL olan 100 ml’lik jel , 200 ml’lik jel vePhytolastil  sıvı serum Solusyon şeklindeseçenekler bulunmakta.

Kaynak :

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2013, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER