PINARCIK’TAN BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ

PINARCIK’TAN BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ

gundemeregli.com-Ereğli’ye bağlı Pınarcık Köyü’nde 2012’ de kurulan Birlik ve Beraberlik Derneği kurulduğu günden itibaren birçok etkinlik ve kamu yararına hizmetler yapmaya devam ediyor.

Dernek son olarak düzenlediği bir gece ile dayanışma yemeği düzenledi.

Yemekte konuşan Pınarcık Köyü Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hasan Korkmaz , Amaçlarının sadece belli bir kesim olmadığı belirterek, “Köyümüzün bütününün Birlik ve Beraberlik içinde olmalarını sağlanması ve bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız bütün etkinliklerimizin bu amaç doğrultusunda olmaya çalışıyoruz.

Sıradaki çalışmalar ise Köyde ve çevre köylerimizde yaşayan gençlerimizin faydalanabilecekleri küçük çapta kapalı bir spor salonu yapmak ve böylece gençlerimizin kötü alışkanlık edinmelerini engellemek ve sağlıklı ortamlarda spor yapmaları amaç edinmek. Bu konuda İş adamlarından, siyasilerden, esnaflardan destek bekliyoruz. Birlik ve Beraberlik gecemize katılıp bizi onurlandıran Hakan Mısırlı , Mustafa Yazıcıoğlu ,Kenan Gündoğdu ,Hasan Turgut , Recep Erdoğan ve ekibi, Yaslar Gençlik Grubu dostlarımıza , fedakar köy halkımıza ve Pınarcık Köyü Birlik ve Beraberlik Derneği Yönetim teşkilatına canı gönülden teşekkür ederim

Bunların bazıları ; Köy yararına kermes , tüm köy halkına ve kanaat önderlerine İftar yemeği, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı, Köyde oluşturulan fonla cenaze sahiplerine destek , köyde bulunan okulun ve camilerin ihtiyaçlarının karşılanması , köyde birlik ve beraberliğin sağlanması için düzenlenen piknikler gibi birçok etkinlik düzenlenmiş. Son olarak da Ereğli Formenler derneğinde birçok siyasinin ve kanaat önderlerinin de katılımı ile Pınarcık köy halkı tarafından da büyük ilgi gören yemekli bir eğlence düzenlenmiştir. Toplumun farklı görüşlerde ki birçok kesimi bir araya getirmesine vesile olan bu gece güzel bir sinerji oluşturulmuştur.”

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER