2017'nin Son Meclisi Gerçekleştirildi!..

2017’nin Son Meclisi Gerçekleştirildi!..

2017'nin Son Meclisi Gerçekleştirildi!..

Zonguldak Belediye Meclisi Aralık ayı 2. birleşimi Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Başkanlığında yapıldı.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. Ardından gündem maddelerinin okunmasına geçildi.

İmar Komisyonunda bulunan 4 madde okunarak meclis üyelerine bilgi verildi. İlgili maddeler görüşülerek karara bağlanması için on günlük ek süre istendi.

Gündem maddelerinde yer alan, İmar ve şehircilik müdürlüğü’nün 291 sayılı 30.113 resmi gazete sayılı planlar alanlar imar Yönetmeliğinin 69. maddesinin birinci fıkrası nda belirtilen büyükşehir belediyeleri ile il belediyeleri, ikinci fıkrada belirtilen değiştirilemeyen hükümler dışında kalan hususlarda, beldenin tarihi ve yöresel şartlarını göz etmek kaydıyla Bakanlık onayına sunulmak üzere imar yönetmelikleri Yürürlüğe girinceye kadar uygulamaları bugün ekmeğine göre yapılır ibaresi gereğince söz konusu görüşülerek, oy birliği ile bul edildi.

Gündemin diğer maddesine yer alan imar ve şehircilik müdürlüğü’nün 290 sayılı zonguldak merkez ilçe, İncivez mahallesi, mehmetçik caddesi ve üniversite adresini cepheli ,meli planda Zonguldak idare Mahkemesi’nin kararı ile plansız alan haline gelmiş olan imar adalarına ilişkin plan tadilatı teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan imar bir şehircilik Müdürlüğü’nün 293 sayılı zonguldak merkez İlçe, İncivez mahallesi Üniversite caddesi asma mahallesi, depo Sokak muhtarlığı karşısı mevkilerinde yapılması düşünülen iki adet trafo alanına ilişkin plan tadilatı teklifi görüşülerek oy birliği kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesi nde yer alan imar ve şehircilik müdürlüğü’nün 292 sayılı Zonguldak elektrik dağıtım projesi kapsamında prof alan olarak belirlenmek istenildiği anlaşılan zonguldak merkez ilçe, mithatpaşa mahallesi, 526 ada 1 parsel sayılı taşınmaz üzerinde indirici merkez bey karaelmas mahallesi, 165 ada 9 parsel sayılı taşınmaz üzerinde dağıtım merkezi yapılması suretiyle hazırlanan plan tadilatı teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir meclis vilerini yaptığı konuşmada, 2017 yılı boyunca çeşitli kararlar alındığını ve bu kararları imzalar atıldını belirterek; “meclis üyelerini kutlayarak teşekkür etti 2018 yılının idünyadaki bu konjonktürün sağlıklı huzurlu ve güven içerisinde, tüm insanlığın birbirine karşı sevgi saygı çerçevesinde bir yıl olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER