DEVLETİN SOYULMASINA KİM GÖZ YUMDU?

DEVLETİN SOYULMASINA KİM GÖZ YUMDU?

DEVLETİN SOYULMASINA KİM GÖZ YUMDU?

Özellikle Zonguldak bölgesinde kamu kurumları ihalelerinde aynı kapı numaralarına kadar adres vererek giren ME-SA İnşaat, Recep Beytekin ve Aydınhan İnşaat isimli firmaların usulsüzlükleri iş dünyasının en çok konuşulan konularından biriydi.
Başta Sabri Tığ’ın sahibi olduğu ME-SA İnşaat olmak üzere Recep Beytekin ve Aydınhan İnşaat ile bazı paravan şirketler aynı adreste faaliyet gösterdikleri gibi aynı bankadan da teminat mektupları alarak farklı firmalar gibi aynı kamu ihalelerine giriyorlardı.
Gündem Gazetesi’nin ortaya çıkardığı bu skandal olay sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta Sabri Tığ’ın ME-SA inşaatı olmak üzere aynı adreste faaliyet gösteren paravan şirketlere kamu ihalelerine girme yasağı getirilmişti.
Aynı adreste faaliyet gösteren bu paravan şirketler skandalın ortaya çıkmasından sonra adreslerini değiştirerek faaliyetlerine devam ediyorlardı.
Ancak, Gündem Gazetesi skandalı ortaya çıkartana kadar kamuda yüzmilyonlarca liralık ihaleler almışlardı.
Şimdi sıkı durun!
Alnı adreste faaliyet gösteren ancak aynı ihalelere sözde ‘Rakip şirket’ gibi ihalelere giren bu paravan şirketlerin adresleri değişse de aynı sistem ile kamu ihalelerine girmeye devam ettikleri öne sürüldü!

ARKASINDA HANGİ MİLLETVEKİLİ VAR?
Aynı adreste faaliyet gösteren ancak yıllarca kamu ihalelerine rakip firma adı altında girerek rekabet ortamını yok eden bu firmaların arkasında AK Partili bir milletvekilinin olduğu bilgileri de geliyor.
Gündem Gazetesi bu firmaların aldığı tüm ihaleleri tek tek okuyucuları ile paylaşacak.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 23:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
ethem kışlalı
ethem kışlalı - 4 yıl Önce

sabri tığ sakın ölme ölmeden önce benden helallik al.benim paramı öde..ALLAHIN MUSIBETI HEP BAŞINDA OLSUN..

EMEKLİ
EMEKLİ - 4 yıl Önce

ÖZEL İDAREDEKİ TÜM İHALELERE BAKILSIN BAK NELER CIKACAK GÖRECEKSINIZ..YETERKİ BAKILSIN

yıldız
yıldız - 4 yıl Önce

mecit aydınıda yaktı bu adam yaktı..

şenol
şenol - 4 yıl Önce

bunlar dan herşey beklenir.

bankacı
bankacı - 4 yıl Önce

teminat mektuplarıda aynı bankadan.hemde aynı eleman alıyor mektupları

ilmek ilmek
ilmek ilmek - 4 yıl Önce

tığ ailesi ilmek ilmek milleti devleti insanları örümcek ağı gibi örmeye çalışmışlar bilmiyolar ki tığ modası gecti biri tehtid şantajla rüşvet alarak iş görüyo biri fesat ıhalelerle

SIRADAKİ HABER