ZONGULDAK'TA 29 EKİM COŞKUYLA KUTLANDI

ZONGULDAK'TA 29 EKİM COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 97. yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak’ta da pandemi nedeniyle katılımın sınırlı olmasına rağmen coşku ile kutlandı.
Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle valilik önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, ünal Demirtaş,Deniz Yavuzyılmaz,  Garnizon komutanı Ayhan  Kafalı , İl Jandarma komutanı kıdemli  Albay Gönen Süslü,  Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, siyasi parti il başkanları ve yöneticileri, STK temsilcileri, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Valilik önünde düzenlenen törende ilk olarak Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tebrikleri kabul etti. Daha önce makam odasında yapılan tebrigat bu sene pandemi nedeniyle alanda yapıldı.
Daha sonra törene geçildi. İstiklal marşının ardından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı katılımcılara okundu.
Mesajın ardından kürsüye gelen Vali Tutulmaz 29 Ekim ile ilgili konuşmasında “Cumhuriyetin daima payidar kalacağı ve ilelebet yaşayacağı ” mesajını verdi.
Konuşmanın ardından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle il genelinde okullarda düzenlenen öğrencilerin katıldığı kompozisyon ve şiir yarışmalarında ödül alan öğrencilere protokol tarafından hediyeleri takdim edildi.
Tören öğrenciler tarafından oynanan halk oyunu gösterisi ile sona erdi.Daha sonra protokol Jandarma sosyal tesislerine  geçerek bayram ziyaretlerine devam etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2020, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER