MUHTARLIKTA 36 YILI DEVİRDİ, REKORA GİDİYOR

1977 yılından bu yana Alaplı Yeni Siteler Mahallesi Muhtarlığı yapan Uysal,5 yıllık görev süresini tamamlarsa uluşalımsaı zor bir rekora imza atacak.

MUHTARLIKTA 36 YILI DEVİRDİ, REKORA GİDİYOR
gundemeregli.com-Alaplı İlçesi’nin en kalabalık mahallesi olan Yeni Sitelerde 30 Mart yerel seçimlerin kazanan Hüseyin Uysal bir rekora koşuyor.

İlçe Yeni Siteler Mahallesinde 1977 yılından bu yana aralıksız olarak 36 yıldır muhtarlık yapan Muhtar Uysal, son seçimleri de kazanarak, ilçede en uzun süre muhtarlık yapan isim olarak ilçe tarihine adını yazdırdı.  

Muhtar uysal, kendisine destek olan tüm seçmenlere teşekkür ederek, amacının ilçenin en büyük mahallesini daha da büyüterek, hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Öte yandan İlçe mahallelerde Mahalle muhtarlarının büyük bölümü koltuklarını korudu.

1999 seçimlerinde kazanarak muhtar olan Alaplı Merkez Muhtarı Hüseyin Yazgan 15 yıldır muhtarlı görevinin ardından 4. Dönemini de kazanarak muhtar seçildi.

Yine Karşıyaka  Mahallesi Muhtarı Dündar Yazgan 1994 seçimlerini kazanmıştı.20 yıldır muhtarlık yapıyor. 5 dönem kazandı.

Tepeköy mahallesi muhtarı Ahmet Buğday  muhtar Recep Görmez’in  21 Temmuz 2012 yılında vefatı ile yerine geçmişti. Açık ara farkla seçimi kazandı.

Mahalle muhtarlarından TOKİ Yeni mahalle muhtarı  Ahmet Yanık ilk defa muhtar seçildi. Kurucu muhtar adayı seçimi kaybetti

 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER