BAŞARI SENDİKA SAYESİNDE GELECEK

SBS için Sendika kurslarına başladı.

BAŞARI SENDİKA SAYESİNDE GELECEK
gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan, çocukların SBS başarını attırmak amacıyla çalıştıklarını belirterek, “Sendikamızın birçok ağında yaptığı sosyal etkinliklerden bir tanesidir. Önceki kurslarda gördüğümüz kadarıyla, çocuklarımızın başarı oranı ve sayısında artış tespit edildi. Bundan sonra düzenlenecek kurslarımızda da İnşallah başarı oranını daha da üst seviyelere çıkartarak, en üst düzeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu konuda gerek TED Koleji’ne gerekse kursu verecek öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.”

 Ereğli İlçesi’nde Kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yetkili Türk Metal Sendikası tarafından, şirkette çalışan üyelerinin 8. sınıfa giden çocuklarına yönelik Seviye Belirleme Sınavı öncesi kurs verilmeye başladı.

   Sendikanın Şube Sekreteri Metin Ercan, TED Karadeniz Ereğli Vakfı Koleji’nde başlayacak kurs öncesi tanıtım programında yaptığı konuşmada, kursların üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

   Ercan, tanıtım programına, önceden belirli programı nedeniyle katılamayan Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın, selamlarını iletmesi istediğini belirterek, şöyle dedi:

    “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz öğrencilerimize yönelik SBS kursları, sendikamızın birçok ağında yaptığı sosyal etkinliklerden bir tanesidir. Önceki kurslarda gördüğümüz kadarıyla, çocuklarımızın başarı oranı ve sayısında artış tespit edildi. Bundan sonra düzenlenecek kurslarımızda da İnşallah başarı oranını daha da üst seviyelere çıkartarak, en üst düzeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu konuda gerek TED Koleji’ne gerekse kursu verecek öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.”

   Lise Müdür Yardımcısı Berkan Durak, bu yıl sendika ile birlikte gerçekleştirilen kursların üçüncüsü olduğunu belirterek, “buradaki amacımız, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın geleceğidir. Bu amaçla düzenlediğimiz kurslarda Cumartesi günleri Fen, Matematik, Türkçe ve yabancı dil-İngilizce üzerine kurs vereceğiz. Saat 09.00’da başlayacak kurslar saat 16.00’ya kadar sürecek” dedi.

   Kurslara yönelik slayt gösterili tanıtım yapılan programa Sendika Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yönetim kurulu üyeleri ile bazı iş yeri temsilcileri, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER