GÜNLÜK 2 BİN HASTAYA BAKILIYOR

GÜNLÜK 2 BİN HASTAYA BAKILIYOR

gundemeregli-Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem, hastaneye 7 Uzman Hekimin atamasının yapılarak göreve başladıklarını bildirdi.
Başhekim Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun hizmet verdikleri hastanede günlük ortalama 2500 hastaya bakıldığını söyledi.
Hastanede eksiklik hissedildiği ve ihtiyaç duyulduğu taktirde yeni doktor atamalarının devam edeceğini belirten Erdem, şöyle dedi:
&[#]8220;Hastanemizde doktor sayısında artış olacağını söyleyebilirim. Bunun için görüşme ve yazışmalarımız devam ediyor.
Yeni hastane binası inşaatı da hedeflenen şekilde sürüyor. Aksilik olmadığı taktirde, yüklenici firma, sözleşme şartnamesinde bertildiği gibi 2014 Mayıs&[#]8217;ında tamamlanması hedeflenen hastane binasını teslim edecek. Modern şekilde yapılacak hastanede hasta odaları bir yada iki kişilik olabilecek. Hastanın ihtiyacına karşılık verecek imkanların yer alacağı odalarla birlikte hastanemiz basında da yer aldığı gibi &[#]8216;Akıllı Hastane&[#]8217; şeklinde dizayn edilecek.&[#]8221;

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2012, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER