ZONGULDAK, EREĞLİ VE ALAPLI´DA EN ÇOK OKUNAN HABER SİTESİ BELLİ OLDU

ZONGULDAK, EREĞLİ VE ALAPLI´DA EN ÇOK OKUNAN HABER SİTESİ BELLİ OLDU
gundemeregli.com-Zonguldak, Kdz. Ereğli ve Alaplı’da yerel gazetelerin haber internet sitelerinin Alexa sıralaması belli oldu. Gündem listedeki yeri ile Ereğli’de ikinci, Alaplı’da ise birinci oldu.

Zonguldak’ın önemli yayın organlarının başında gelen Pusula Gazetesi’nin İnternetteki resmi yayın organı olan, pusulagazetesi.com.tr.’den okuyucularına duyurduğu listeye Ereğli ilçesinde günlük olarak yayımlanan ve resmi ilan alan vasıflı gazeteler arasında yer alan Gündem Gazetesi’nin resmi yayın organı olan gundemeregli.com damgasını vurdu.

Pusula Gazetesi’nin İnternet sitelerinin performansı ölçen birim olan Alexa’ya dayandırarak yayımladığı listede Ereğli Gündem Gazetesi’nin resmi yayın organı olan “gundemeregli.com” en fazla takip edilen haber siteleri arasında Zonguldak beşincisi olurken, Ereğli’deki haber siteleri arasında ikinci, Alaplı’daki haber siteleri arasında ise birincisi olma başarısı gösterdi.  Zonguldak’ta en fazla takip edilen haber siteleri arasına girmeyi başaran Gündem Gazetesi son dönemlerde yayımladığı haberlerle kalitesini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Yayımlanan listede Zonguldak’ta birinci Pusula Gazetesi olurken, Ereğli’de Değişim Medya’nın ardından Gündem Gazetesi ikinci, Alaplı’da ise Gündem Gazetesi tüm siteleri geride bırakarak en fazla takip edilen haber portalı olarak açıklandı.

Zonguldak ve Ereğli’deki çok önemli haber siteleri geride bırakarak son dönemlerde tarafsız ve hızlı bir şekilde okuyucuya ulaştırdığı haberlerle adından sıkça söz ettiren Ereğli Gündem Gazetesi’nin resmi yayın organı gundemeregli.com büyük bir çıkış yakaladığı ve Pusula Gazetesi’nin internet sitesinde yayımladığı o liste şu şekilde:

1.Pusula Gazetesi:         148.044

2.Değisim Medya:         196.077

3.Demir Medya:             255.095

4.Halkın Sesi:                 421.974

5.Ereğli Gündem:        499.882

6.Ereğli Önder:             558.954

7.Kdz. Ereğli Haber      724.681

8.Pusula TV:                   792.198

9.Ereğlinin Sesi:            868.558

10.Ereğli Hakimiyet:   870.904    

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER