Posbıyık'tan Büyükşehir Açıklaması

Posbıyık'tan Büyükşehir Açıklaması

Posbıyık'tan Büyükşehir Açıklaması

Zonguldak’ın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden olan ve Büyükşehir Başkanlığı’na adaylığı için yapacağı açıklama merakla beklenen Ereğli Belediyesi eski Başkanı Halil Posbıyık, Gündem Gazetesine konuştu. Gazetemiz köşe yazarı Batuhan Karamalak’In ilk kez adaylığı ile ilgili yazdığı yazı ile ilgili teşekkür eden Posbıyık, “Şuanda öyle bir düşüncem yok dedi”.
“HALKIN SEVGİSİNDEN SOKAKTA YÜRÜYEMİYORUM”
Sessiz kalmayı ve polemiklere girmemeyi tercih ettiğini belirten Posbıyık, kamuoyunda konuşulan konularla ilgili düşüncelerini paylaşarak, “Ben Büyükşehir ile ilgili hiç birşey düşünmedim. Hiç bir yerede aday değilim. Daha çok erken zaten. Ben bu işlere girmiyorum. Benim gıyabımda yapılan ve yazılan konular bunlar. Ben bu konularda basına konuşmuyorum. Kimse ile polemiklere girmek istemiyorum. Röportaj, beyanat, demeç vermedim. Ben tek başıma bir adam değilim ki. Ben ağaç değilim. Benim ailem var. Arkadaşlarım var. Şuan hiç bir işe niyetim yok. Gayet iyiyim. Sağlığım çok şükür yerinde. İnsanların sevgisinden sokakta yürüyemiyoruz. Büyük bir sevgi ve inanılmaz bir rahat bir yaşantım var. Yine diyorum. Hiç bir yere aday değilim. Hiç bir düşüncem yok” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 14:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAYDAR
HAYDAR - 6 yıl Önce

RİCA EDİYORUZ OLMA ZATEN..HALKIN SEVGİSİNDEN YÜRÜYEMİYOMUŞ.HER HASTANEYE GİDİŞTE ADINI ANIYORUM SAYIN HALİL BEY..BEN GÖREMİYORUMKİ SENİ YOLDA SOKAKTA O HASTANE YERİNİ SORAYIM SANA.ÜÇ KURUŞLUK İĞNE İÇİN 20LİRA BENZİN YAKIYORUM

Yusuf
Yusuf - 6 yıl Önce

BŞkanım bekliyoruz Ereğli’yi o eski günlere döndürmeni

SIRADAKİ HABER