BEŞİKTAŞ EREĞLİ´DE 4 YAŞINA GİRDİ

Ereğlİ´de 4 yıl önce kurulan Beşiktaşlılar Derneği kuruluşunu kutlandı.

BEŞİKTAŞ EREĞLİ´DE 4 YAŞINA GİRDİ
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde kurulan Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin 4. yaşına girdiği bildirildi.
   Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin kuruluş yıldönümü dolayısıyla, dernek binasında koteylli kutlama düzenlendi.
   Karadeniz Ereğli Bekiştaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, kutlama sırasında yaptığı konuşmada, 2009’da kurdukları denekte takımlarına destek vermek için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirtti.
   Bu sure içinde, Ereğli’de de sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyetlerde bulunduklarını hatırlatan Adik, şunları kaydetti:
   4 yılda çeşitli aktivitelerde bulunduklarını söyledi.
   2009 yılında çıktığımız bu yolda, hiç kimseye taviz vermeden sırt sırta, omuz omuza, yan yana yürüdük. Bütün arkadaşlarımızla beraber 4 yıldır Ereğli´ de elimizden geldiği kadar sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Beşiktaş´ımıza destek vermek için organize bir şekilde devamlı hareket ediyoruz. Bu hareketliliğimizin içinde devamlı olarak ailelerimizle birlikte, çocukları da başta olmak üzere herkes bize destek veriyor. Sosyal sorumluluk projeleri içinde Türkiye´de hatırı sayılı dernekler arasındayız. Sosyal sorumluluk projelerini arkadaşlarımızla birlikte canı gönülden yapıyoruz. Önümüzdeki yıl 5. yaşımızı büyük bir balo ile kutlamayı düşünüyoruz. 2011 yılında yılın derneği seçilmiştik. Bir sürpriz daha söyleyeyim. Burada söylemek istemiyordum. Ama şu anda evraklarımızı hazırlıyoruz. 2013 yılında da Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği ‘Yılın Derneği’ seçildi. Aralık ayının on beşinde resmi olarak açıklanacaktır. Tabi ki, bu başarıyı tek başımıza almadık. Yönetim kurulumuzdan üyelerimize eşlerimizden çocuklarımıza kadar herkes bu taşın altına elini soktu. Daha nice 4 yıllara diliyorum
   Dernek üyelerinin ve ailelerinin katıldığı kutlamada pasta kesildi, çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.
   
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER