ALAPLI´DA SEÇİMLERİN KİLİT İSMİ ÇATUROĞLU

Alaplı´da AK Parti ve CHP arasında gidip- gelen seçimlerde kilit isim Efsane Başkan Faruk Çaturoğlu olacak.

ALAPLI´DA SEÇİMLERİN KİLİT İSMİ ÇATUROĞLU
gundemeregli.com- Alaplı İlçesi´nde kıyasıya bir seçim rekabeti yaşanırken, en fazla merak edilen soru, Duayyen isim Faruk Çaturoğlu´nun kilit rolü.
İlçede Ak Parti İle CHP Belediye Başkan Adayı arasında kıyasıya bir çekişme yaşanırken, her iki adayında son 18 günü başa baş girmesi kilit isimlerin rolünü artırıyor. 
ÇATUROĞLU  KÖYLERE AĞIRLIK VERDİ.
Öte yandan Eski Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’nun da katıldığı seçim çalışmalarında köylerde efsane başkan geri döndü sloganlarıyla karşılanıyor.

Çaturoğlu köylerde yaptığı konuşmada, Ak Parti İl genel meclis üyesi adayları Ayhan Akman, Temel Uslu ve İbrahim Yalçın için destek istediklerini köylerde hizmetin sürmesi için 3 adayında Zonguldak’a gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Ak Parti iktidarı döneminde köylerimizde birçok çalışmaların yaptığını ifade eden Çaturoğlu, şunları söyledi:

Bu seçimleri Ülkemiz için çok önemlidir. Bizim 3 tane kardeşimiz var. 3 tane bir birinden mert, birbirinden becerikli, çalışkan kardeşlerimiz var. Bu 3 kardeşimizi de bir birlerinden ayırmadan Zonguldak İl meclisine göndermenizi talep ediyoruz. Bu 3 kardeşimiz inşallah Ak Partinin 12 yıllık icraat döneminde olduğu gibi bundan sonrada 2014-2019 yılları arasında sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacaklar.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER