GENEL SEKRETERLER DEVREK´TE BULUŞTU

GENEL SEKRETERLER DEVREK´TE BULUŞTU
gundemeregli.com-Antalya’da düzenlenecek olan 4.Uluslararası Yöresel Ürünler Fuarı 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak.

     Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının (BAKKA) destekleri ile fuara katılacak Odalar Yöresel ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecekler.

     Fuar organizasyonunu planlamak amacıyla Devrek TSO da toplanan Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda OKAY, Karadeniz Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper PÜREN ve Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan bir araya geldiler.

    Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda OKAY yaptığı açıklamada; ‘Odalarımız ile Yöresel ürünlerimizi tanıtmak amacı ile Yöreks Fuarına her yıl katılıyoruz. Bu yıl da katılacağız Yöremizi en güzel şekilde tanıtmanın planlarını yapıyoruz. Zonguldak Madenci Heykeli, Devrek Bastonu ve Yöresel Yemekleri, Çaycuma Pilakisi, Ereğli Çileği, Elpek Bezi, Alaplı’nın Fındığı ile katılacağımız fuarda Zonguldak Bölgemizi tanıtacağımıza inancımız tamdır. Devrek TSO’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.’ Dedi.

Toplantı Fuar organizasyonlarının tamamlanması ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2013, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER