YAZICIOĞLU’NDAN KAYINPEDERİNE SON GÖREV

YAZICIOĞLU’NDAN KAYINPEDERİNE SON GÖREV

gundemeregli.com-Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu´nun uzun zamandır tedavi gören ve dün hayatını kaybeden kayınpederi Erdemir Emeklisi Gülüç eşrafından Hacı İbrahim Uçar toprağa verildi.

İrfan Yazıcıoğlu kayınpederi Uçar’ı son yolculuğuna uğurladı. Gülüç Yeni Siteler Camii’deki cenazeye iş ve siyaset çevresinden pek çok tanınmış isim katıldı.

Yazıcıoğlu ve Uçar ailesinin acı gününde yalnız bırakmayanlar arasında Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Muharrem Erdem, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz,Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcılar, Anadolubank Şube Yöneticisi Muammer Baloğlu, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Ak Parti Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Uysal, DSP Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan, Ak Parti Alaplı Belediye Başkan Adayları Faruk Çaturoğlu, Emrullah Erdoğan, CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin,wosvagen Batı Karadeniz Bölge Bayii Sahibi İlhami Yazıcıoğlu ,Alaplı Yazıcıoğlu ortaklarından Sedat Yazıcıoğlu ve iş ve siyaset çevresi ile basın mensupları da vardı. Yazıcıoğlu ailesinden İlhan, İhsan, Mustafa İslam ve İsmet Yazıcıoğlu tam kadro kardeşleri İrfan Yazıcıoğlu’nun bu acılı gününde destek için yanındaydı. İrfan Yazıcıoğlu’nun üzgün hali dikkatleri çekerken yinede güçlü görünmesi dikkat çekti. Hacı İbrahim Uçar öğle namazına müteakip Gülüç Belediyesi Yeni Siteler Camii’inde kılınan cenaze namazının ardından Gülüç Belde Mezarlığı’na defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER