HALKIN İSTEMEDİĞİ İSİM ADAY OLMAZ

HALKIN İSTEMEDİĞİ İSİM ADAY OLMAZ
gundemeregli.com-MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde halkın istemediği bir ismi kesinlikle aday yapmayacaklarını söyledi.
Çaycuma ilçe teşkilatı ile biraraya gelen MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Bakacakkadı beldesinde aday belirleme süreci hakkında bilgi verdi. Bakacakkadı´da henüz adaylarının belli olmadığını açıklayan Başkan Ayan, belde halkının istemediği bir ismi kesinlikle aday göstermeyeceklerini ifade etti.
Geçtiğimiz Kasım ayında belediye hoparlöründen küfürlü anons yaptığı iddiasıyla gündeme gelen mevcut Belediye Başkanı Muhammet Albuz´la ilgili o günlerde yaptığı açıklamada, kendisiyle seçime gidilmeyeceğini belirten Başkan Ayan, bu toplantıda ise farklı bir açıklama yaptı. Hem Gökçebey teşkilatı içerisinde hem de Bakacakkadı beldesinde kamuoyu araştırması yaptıklarını belirten Ayan, anket sonucuna göre belde halkının çoğunluğunun Başkan Albuz´u desteklemesi halinde aday gösterilebileceğini söyledi. Ayan, İl genelinde aday belirleme sürecimiz devam etmektedir. 17 Şubat itibariyle Seçim Kurulu´na verilmiş liste ile isimler de kesinleşmiş olacak. Mevcut Belediye Başkanı Muhammet Albuz´la ilgili seçime gidilip gidilmeyeceğine Gökçebey ilçe teşkilatımız son kararı verecektir. Biz MHP olarak teşkilatlarına inanmış bir hareketiz. Ben mevcut Belediye Başkanı´nın belediye hopörlerinden söylemiş olduğu sözlerin halk karşılığında bir sıkıntıya sebep olup olmadığını düşünerek duyduğum bir rahatsızlığı açıklamıştım. Fakat orada yaşayan halkımız, esnafımız kendisini böyle sevdiğini söylüyor. “Biz O´nu böyle seviyoruz, O bizim ağabeyimiz” gibi ifadeler geldi önümüze. Dolayısıyla şimdi burada önemli olan Bakacakkadı halkının bizden kimi istiyor oluşudur. Bizi burası bağlar. dedi.
Mevcut duruma göre Başkan Albuz´un dışında Ümit Çapçı´nın da adaylığının söz konusu olduğunu hatırlayan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Bakacakkadı halkına yönelik yapacağımız son bir anket çalışmasının sonucuna göre Muhammet Albuz veya Ümit Çapçı isimleri netleşmiş olacak. Dolayısıyla oradaki halkımızın isteği doğrultusunda birini aday göstereceğiz diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER